Reduceri!

Esențialul în spiritualitate – Alejandro Jodorowsky

Autori: Alejandro Jodorowsky

177.00 lei

Calea Tarotului
Cel mai cuprinzător ghid despre Tarotul de Marsilia, care conține: toate cele 22 de arcane majore și 56 de arcane minore interpretate detaliat • exerciții și exemple de interpretări cu diferite combinații de arcane • prezentarea fascinantului parcurs al lui Alejandro Jodorowsky și a formării și experienței lui în citirea Tarotului • numerologia și culorile în Tarot • strategii de lectură a cărților de Tarot • planșe color cu Arcanele majore și Figurile din Tarot • Tarotul ca instrument de autocunoaștere

Metagenealogia – familia e și comoară, și capcană
Metagenealogia nu este o terapie în sensul clasic al termenului. Bazată pe studierea arborelui genealogic, ea nu reprezintă o metodă de tratare a unei boli, ci un travaliu de conștientizare care presupune atât înţelegerea elementelor din trecut care ne au oferit formă, cât și deschiderea către un viitor căruia noi îi dăm formă. Trecutul încearcă să impună un sens viitorului, dar, în realitate, viitorul este cel care dă sens trecutului, oferindu i o nouă semnificație: iată, pe scurt, sensul și esența metagenealogiei. O impresionată lecție de vindecare și autenticitate!

Calea imaginației – de la psihomagie la psihotransă
Faptul că ne dăm seama că avem o traumă nu înseamnă că ne-am vindecat de ea. Cum trecem de la simplele vorbe la acțiuni concrete, care vindecă? Vă propunem 84 de metode de vindecare prin terapii scurte și acte simbolice, prescrise de Alejandro Jodorowsky în care pacientul se transformă în propriul vindecător și se eliberează de blocajele inconștiente.
Titlu Esențialul în spiritualitate – Alejandro Jodorowsky
Colecția