Retur

Condiții generale

Philobia Publishing oferă retur pentru clienții care notifică intenția lor întemeiată în termen de maximum 30 de zile calendaristice de la primirea coletului. Se aplică retur gratuit pentru produsele deteriorate din vina Philobia Publishing, care au defecte ascunse demonstrate de client sau pentru produsele care nu corespund listei comandate de client. În urma solicitării primite de la client, Philobia Publishing va trimite curierul la adresa indicată de client pentru a ridica coletul de retur.

Modalități și termene de returnare a produselor

Clientul se obligă să notifice Philobia Publishing intenția sa de a returna produsele achiziționate, prin e-mail sau prin telefon conform datelor de contact de pe site-uri, în termen de maximum 30 de zile calendaristice de la primirea produselor. În caz contrar, Philobia Publishing poate refuza returul.

Informațiile necesare care trebuie furnizate Philobia Publishing pentru trimiterea curierului sunt următoarele:
• data expedierii coletului;
• numărul comenzii;
• suma de returnat;
• adresa de unde curierul urmează să preia coletul de retur;
• modalitatea de plată dorită (datele contului bancar).

La primirea informațiilor referitoare la intenția de retur a clientului, Philobia Publishing efectuează o solicitare la curier și trimite curierul la adresa indicată în comunicarea clientului pentru a ridica coletul de returnat. Costurile de transport ale coletului returnat intră în responsabilitatea Philobia Publishing.

Rambursarea sumelor corespunzătoare comenzii returnate, prin virament în cont bancar, poate dura până la 30 de zile calendaristice.

Condiții de returnare a produselor

În orice situație de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost trimise clientului, în ambalajul original, cu etichetele intacte și împreună cu toate documentele care l-au însoțit. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire: fără defecte (cu excepția viciilor ascunse și exceptând defectele deja semnalate de client în corespondența cu Philobia Publishing).

Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

În cazul în care o comandă la care s-a oferit produs cadou este returnată integral, clientul este obligat să returneze și produsul cadou în starea lui originală, nedeteriorată și nedesigilată. Condițiile campaniilor promoționale sunt cele afișate periodic pe site. Cărțile nu trebuie să aibă colțurile îndoite, cotorul deteriorat, pete pe copertă sau pe pagini etc.

Termene de returnare a banilor

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primește banii aferenți produselor returnate și costul transportului achitat inițial (dacă este cazul) în interval de 30 de zile calendaristice de la data la care Philobia Publishing este informată de către client cu privire la decizia acestuia de a returna produsele.