Dezvoltă-ți empatia!

Autori: Patricia du Sorbier, Philippe Lebreton

34.00 lei

Într-o epocă în care individualismul este din ce în ce mai pregnant, concurența e una dusă la extrem, ne petrecem din ce în ce mai mult timp în fața ecranelor, preferăm comunicarea indirectă, iar graba, presiunea și stresul sunt la ordinea zilei, avem nevoie din ce în ce mai mult de empatie – una dintre cele mai importante pârghii pentru o comunicare armonioasă și fluidă.

Ca să îți poți cultiva cât mai bine această resursă, îți propunem 50 de exerciții practice, împărțite în șapte părți la fel de importante: definirea noțiunii de empatie; o autoevaluare a nivelului de empatie cu care ești înzestrat; identificarea emoțiilor; cultivarea autoempatiei; înțelegerea perspectivei celuilalt; conectarea la interlocutor și exersarea talentelor empatice.

Empatia se poate învăța. Prin exercițiu, vei putea să îți îmbogățești viața și să te înconjori de oameni la care ții și care țin cu adevărat la tine, astfel încât să îți construiești relații profunde și de durată.
Titlu Dezvoltă-ți empatia!
Subtitlu 50 de exerciții practice pentru relații armonioase și profunde
Autor Patricia du Sorbier, Philippe Lebreton
ISBN 978-630-6614-27-1
Număr de pagini 112
Colecția

Având o vastă experiență în presa scrisă și speciali zată în realizarea de profiluri, Patricia du Sorbier activează de peste cincisprezece ani în calitate de consultant, formator și business coach în management și leaderhip. Certificată MBTI, cu pregătire în analiza tranzacțională și în abordarea sistemică, coordonează seminarii de formare și consiliază comisii de îndrumare care au ca obiectiv coeziunea în cadrul echipei.

Philippe Lebreton este doctor în științe economice, titularul unui master în Programare Neurolingvistică, trainer certificat MBTI, cu o formare în abordarea sistemică. Consultant, formator și coach, are o experiență de peste două decenii în domeniile managementului, leadershipului și coeziunii în cadrul unei echipe. Este autorul cărții Fii influent! 50 de exerciții practice (Editura Philobia, 2025).